genieten bij de Broeksehoeve
Contact 
tel: 06-2367 5967 - 0599-648 761 | Broek 40, 9511PT Gieterveen

Reserveren

Wij zijn open vanaf april tot eind september 2023

Online kunt u reserveren. Er is beperkt plaats maar het systeem geeft aan of uw reservering is gelukt. U krijgt automatisch per mail meteen bericht hierover. Lukt het u niet een reservering te plaatsen of heeft u hulp nodig, dan mag u ons best bellen ; tel. 0623675967 wij helpen u dan. Er dient een aanbetaling, betaald te worden van € 20 De prijzen zijn allen inclusief 9% btw, gratis douchen, gebruik van het zwembad, elektra als aangegeven, en gratis wifi.

Zoeken

Gekozen check-in datum:

Gekozen check-out datum:

[string_chosen_admin_search_type]

Number of accommodation:

Gekozen aantal volwassenen:

Gekozen aantal kinderen:

 

 

Aan het zoeken

×
Accommodation 1

Accommodation 2

Accommodation 3

Accommodation 4

Accommodation 5

Vul uw gegevens in

Loading summary...

 

Er dient een aanbetaling, van € 20,- te worden voldaan. bij aankomst dient u het resterende bedrag te voldoen. Wij verzoeken u de betaling te doen ten name van Clemens app.ING bank rekeningnummer NL.91.INGB000.44.666.87

We will redirect you to the Mollie banking platform where you can pay with your favorite method.

We accept many payment methods.  

Verwerken...

Controleer alstublieft uw reserveringsgegevens voordat u op "Boek nu" klikt.

 

Reserveringsbevestiging

Online kunt u reserveren. Er is beperkt plaats maar het systeem geeft aan of uw reservering is gelukt. U krijgt automatisch per mail meteen bericht hierover. Lukt het u niet een reservering te plaatsen of heeft u hulp nodig, dan mag u ons best bellen ; tel. 0623675967 wij helpen u dan. Na reservering ontvangt u een bevestigging per mail .  Er dient een aanbetaling, van € 20,- te worden voldaan. De prijzen zijn allen inclusief 9% btw, gratis douchen, gebruik van het zwembad, elektra als aangegeven, en gratis wifi. Voor aankomst dient  het resterende  bedrag te zijn voldaan.

Annulering:

Als er iet gebeurd waardoor u niet kunt komen, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Wij zullen met u in overleg kijken of de mogelijkheid bestaat de gereserveerde datum te verplaatsen. Als dat door omstandigheden onmogelijk blijkt zullen we in het uiterste geval de betaling terug storten. Uiteraard bij lokaal negatief reisadvies en plaatselijke codes oranje en rood kunt u bij ons kosteloos annuleren. en storten de betaling terug op uw rekening.