Genieten aan het zwembad bij de Broeksehoeve
Contact 
tel: 06-2367 5967 - 0599-648 761 | Broek 40, 9511PT Gieterveen

Reserveer uw plek

hier

Het is ideaal kamperen op de Broekse Hoeve met camper, tent of caravan

kamperen bij de Broeksehoeve

Wij zijn open vanaf april tot 1 0ktober. Aankomst 12 uur vertrek 11 uur. Andere tijden kan in overleg. In verband met hemelvaarmarkt kunt u tussen 9 en 16 uur niet op de camping. U mag een dag eerder of voor 9 uur komen. Wel kunt u parkeren buiten het dorp. Meer informatie bel 06-23675967.

Camping en camperplekken.
De Broekse Hoeve richt zich vooral op gezinnen en gezinnen met kinderen, 55+ en opa’s en oma’s. Mensen die houden van ruimte, rust en de natuur. De kampeer en camperplekken zijn van alle gemakken voorzien.

 

Boerderijdieren en nog meer

dieren voeren bij de Broeksehoeve

Voor ieder zijns plezier zijn de boerderijdieren. De kinderen mogen meehelpen met voeren. Ook doen wij wekelijks een kampvuur.

Er is een apart gelegen speelveld voor volleybal, voetbal of badminton. Wij hebben een kleine speeltuin voor de kinderen. In het huttenbos mogen kinderen een hut bouwen. Voor de 55+ hebben wij rustige beschutte privé plekken vooral in voor en najaar.

In de beek mag men vissen, vergeet uw hengel niet mee te nemen. Kanoën en vlottenbouw is ook mogelijk. Wij verhuren een 3 persoons kajak en materiaal om een vlot te bouwen.

Drenthe heeft een ideaal vaar en fietsgebied ,de routes lopen langs de boerderij. Het dorpscafé Amoi is op loopafstand net als de oude molen de Eendracht +/- 150 meter.

Ons zwembad is gratis

Genieten aan het zwembad bij de Broeksehoeve

Het zwembad is 135 cm diep en heeft rondom in het hele zwembad een sta rand. De 4 treden in het water zorgen er voor dat je geleidelijk kunt afdalen tot dat je op 1,30 cm bent.

Ook heeft het zwembad een brede zitrand. Deze rand ligt ongeveer 50 cm hoger dan het terras wat rond het zwembad ligt. Door deze constructie kan een rolstoelgebruiker zo een transfer doen vanuit zijn rolstoel.

Het zwembad is kindvriendelijk, omdat de opstaande zit rand een natuurlijke barrière vormen voor peuters en dreumesen.

Het is voor jong en oud heerlijk zwemmen bij kampeerboerderij de Broekse Hoeve.

Ons zwembad is gratis te gebruiken voor al onze klanten. Geopend van 1 mei t/m 30 september. Voor de hele kleintjes mag u een opblaasbadje bij uw tent zetten.

Bekijk onze plekken